Julklappsrim armband

Julrim 1:

Var och en med ädel charm

Vädrar jul på smyckets arm

Ännu fler blir vi med glans

Ett smyckeskrin i ny balans

 

Julrim 2:

En annan tid, ett annat liv

Ett lyster väl till julefrid

Änglar dansar snart i takt

När julen närmar sig sin sista akt

 

Julrim 3:

Ett smyckes glans

Ett ljus nånstans

En kort sekund

En tidlös dans

julklappsrim armband

Julklappsrim armband

Det här är en julklapp som flödar av exklusivt lyster. Ett smycke kan liknas vid en attraktiv upplevelse – speciellt för en kvinna – då dess lyster reflekterar själens ljus mot omvärlden. Ett smycke säger en hel del om personen i fråga, så man kan utan överdrift påstå att ett smycke är en mycket personlig julklapp. Ett armband, som utgör det här fallet, finns i åtskilliga varianter och kan anpassas på ett flertal olika sätt till personen i fråga. Just armbandet är samtidigt ett så synligt smycke som dessutom förtjänar att lysa i den uppmärksamhet som ges. Därför är det här en julklapp att satsa på!

 

Lägg till ett julklappsrim och du har en julklapp som inte bara lyser av personlig anda, utan den lyser även upp blick och karaktär. Ett julrim kan vara roligt, ödmjukt, tilltalande eller fullständigt neutralt. Det här julrimmet bör vara anpassat efter ett armband.

Behöver du hjälp på traven för att hitta det perfekta julrimmet, ta en titt på dessa exempel. Antingen kan det föra dig vidare på din egen kreativa bana, annars kan du ta en av de och göra till din egen.

Ett julrim är ett julrim, och är det bra så är det bra!