Julklappsrim biobiljett

julklappstips biobiljett

Julrim 1:

På julen vi blickar mot fornstora dagar

Där visdomen ljusnar mot Hollywoods lagar

En rulle på språng är ju näring för sinne

Här har du nu en resa i mannaminne

 

Julrim 2:

Gråt inga tårar, det är bara påhitt

Gråt inga tårar, för inget är felfritt

Leva och leva är skilt och utspritt

Så här får du nu en lärdomens snabbtitt

 

Julrim 3:

Saga och lögn

Visuellt proklamera

Saga och lögn

Kulturellt marinera

 

Julklappsrim biobiljett

Det är jul, och vad kan väl vara bättre än en biobiljett för att se sin favoritskådespelare spänna upp bröstkorgen eller sin favoritskådespelerska fladdra med ögonfransarna? När julen naklas är det dags att fundera ut vad våra nära och kära skulle vilja ha och som verkligen skulle göra de lyckliga. Då är ju en biobiljett aldrig fel! Varför inte två så att personen som får biobiljetten inte behöver gå ensam? Ett biobesök är en mäktig upplevelse som, trots den massiva utvecklingen av hembiosystemet, behövs. Det är svårt att få in en bioduk i ett traditionellt hem, så biosalongen är att föredra.

 

När du ger bort en biobiljett(eller två!) är det naturligtvis viktigt att det gäller en film som är tilltalande för personen i fråga. Utbudet av filmer är så pass brett att du bör hitta en passande rulle för vem det nu gäller utan några märkvärdiga besvär.

 

För att den här julklappen ska bli lite mer kreativ kan du spetsa den med ett exklusivt julrim! Några ord på en liten lapp gör ofta stor skillnad på julklappen som helhet, och visar på att du verkligen har ansträngt dig hårt det här året.