Julklappsrim chokladask

julklappsrim chokladask

Julrim 1:

Utan längtan ingen är

Med sig denna alla bär

Så tar vi itu med hast

En oresonlig chokladfantast

 

Julrim 2:

En salig blandning av gott och ont

Döljer sig under vacker papp

En smakupplevelse i gott och ont

Döljer sig under julklappspapp

 

Julrim 3:

Körsbärssmak och söt marsipan

Tryffelchock och nog banan

Här finns smaker i alla slag

Kanske räcker det ett litet tag

 

Julklappsrim chokladask

Vad är choklad för dig? Den ultimata räddningen efter en hård dag med arbete, hushållsysslor och skrikande barn? Den obligatoriska förlängningen av fredagsmyset? Vad än choklad är för dig, så kan du hitta någonting liknande hos dina nära och kära.

Alla älskar choklad! Choklad är livets lugnande rinning som stelnats och förslutits i en vacker förpackning för att alla våra sinnen ska vara närvarande när den första biten förs in i munnen och omfamnar våra trånande smaklökar. När chokladen smälter, och vi blir ett med den smakrika upplevelsen av mörk förtjusning, då uppnår vi ett tillstånd som kan liknas vid meditativ absolution; en plats där sinnet är fritt från alla kravbilder och samhällsenliga förväntningar; en plats där livet självt blir oändliga lavendeldoftande ängar i det landskap som är du.

 

Vill du ge någon en varmhjärtad julklapp i år? Efter ovanstående svävande kan vi konstatera att choklad har en meditativ effekt på människor(inte minst kvinnor), så köp en chokladask till någon som betyder mycket för dig. Det kan förefalla opersonligt att ge någon en chokladask i julklapp, men vänta tills han eller hon får se det magnifika julklappsrimmet som står på paketet!