Julklappsrim eltandborste

Julrim 1:

Surr, surr

Funktion och friktion

Surr, surr

Kanonattraktion

 

Julrim 2:

För mun och för andedräkt

Aldrig mera tanddefekt

En liten motor surrar glatt

Och spelar Baktus ett renhetsspratt

 

Julrim 3:

Julen bjuder på mången smak

Dags för motviktens renhetsskak

Håll mig hårt och låt mig rena

På mun och tänder är jag en fena

julklappsrim eltandborste

Julklappsrim eltandborste

Det här är en julklapp perfekt för ett barn. Så här kan du få honom eller henne att vilja borsta tänderna. Hela dagarna! Tänk vilka blankvita tänder ditt barn kommer springa omkring och blända sin omgivning med. Det kommer att bli snackisen nummer ett!

Eller så förstår ungen direkt att det handlar om någonting så trist som att borsta tänderna, och du får tillkalla alla superkrafter som finns tillgängliga för en förälder som behöver stöd i konflikten med ett barns ovilja att inte ens ta i eltandborsten. Det kommer att krävas styrkan hos självaste Tor och Kapten Amerikas ledarskap för att ens få honom eller henne att komma i närheten av det där djävulska renlighetsmaskineriet, och därefter har du ytterligare en lång väg fram tills att du kan få in den där tandborsten i ungens mun. Här behövs styrkan av en hulk och klipskheten och envisheten hos Iron Man.

För att slutligen få honom eller henne att borsta tänderna krävs den starkaste superkraften av de alla. Någonsin.

Tjat.

 

Så kan det se ut. Troligast är naturligtvis att det inte ser ut så. Det vore arbetssamt.

Vill du dessutom krydda julklappen med ett mycket personligt förankrat rim så har jag några stycken här som jag hoppas kan hjälpa dig på vägen.