Julklappsrim hörlurar

julklappstips hörlurar

Julrim 1:

Stäng ute det surr som i juletider frodas

Finns det nån ro i det oljud som odlas

Gagnar oss väl med knaster och sång

I julaftonshjulets magiska språng

 

Julrim 2:

Hör du mig inte, jag skriker mig hes

Du tittar och ler men ingenting ges

Det är din tur att dela ut klapparna små

Snart blir det din tur att le för de två

 

Julrim 3:

Du vet vad de gör

Att du ingenting hör

Så när mamma tar ton

Fyller de här sin funktion

 

Julklappsrim hörlurar

Hörlurar, det är bra grejer. Du kan stoppa huvudet i dem när du ska ut och springa, träna eller ta dig an den skräckinjagande julstädningen. Med lite rock’n’roll i lurarna, lite uppfriskande polka eller en spännande ljudbok, då är du rustad för att ta dig an ett svettdrypande träningspass eller ett välanvänt kök. Din fokus kommer att ligga på det du lyssnar på, och det kommer inte längre kännas som att livslusten långsamt lämnar din kropp när du står framför diskbänken och skrubbar ugnsformen frenetiskt med det sista stycket svinto.

Tänk att ge det till någon. Vilken julklapp!

Många tycker att det är oerhört rogivande att stoppa huvudet i lurar och stänga ute världen ett ögonblick. Det är absolut inget fel med det, då det sällan är kravlöst att vara människa. Alla behöver en stund av lättsam ensamhet emellanåt.

 

Lägg till ett passande julrim till en så perfekt julklapp, och du har en fantastisk julklapp. Kanske är det inte det lättaste att komma på ett bra julrim anpassat till hörlurar, men här får du lite exempel på hur ett sådant julrim kan se ut.