Julklappsrim skjorta

julklappsrim skjorta

Julrim 1:

Rutigt, randigt eller ej

Vilket fungerar för dig

En julklapp från mig

Som nog passar sig

 

Julrim 2:

För tillställningarna är ju den här så bra

Därför är det ju den här du ska ha

För när vi samlas så här nästa gång

Då är den nog inte längre för trång

 

Julrim 3:

Ett plagg kan ju te sig så tråkigt och trist

Men här jag funderat och brukat min list

För att du ska se någorlunda bra ut till sist

Så ta denna gåva och se att du ingenting mist

 

Julklappsrim skjorta

En skjorta är kanske en opersonlig gåva, men med något av dessa julklappsrim kommer den här julklappen att stiga från att tas emot med ett stelt leende till att öppnas med ett rungande skratt(om du får till det bra, det vill säga). Att lägga till ett julklappsrim är som bekant slagkraftigt och bjuder in till en personlig touch som annars skulle vara ganska svår att uppnå.

En skjorta kan vara en mycket bra julklapp till någon som verkligen behöver en lättare ytlig makeover. Det kan också vara den perfekta julklappen till den som aldrig riktigt hittar rätt i sin klädstil. En skjorta är ett snyggt och ändå neutralt plagg som passar till det allra mesta. En skjorta anses oftast vara ett plagg för tillställningen eller sammankomsten, men det behöver inte alls vara så. Den fungerar minst lika bra i vardagen som på jobbet eller fikastunden med polarna på stan.

 

Många vill inte ha mjuka paket, men en vacker skjorta som lockar till sig blickarna från fagra damer – vem skulle inte vilja ha en sådan?