Julklappsrim tröja

julklappsrim tröja

Julrim 1:

En slöja över kropp och själ

Utmärker klass och stil så väl

Valfri färg må va’ din slöja

Men här får du en annan tröja

 

Julrim 2:

Risgrynsgröten spills så bra

Men gröten ska ju bara va’

Men när gröten missar munnen då

Då är det ju bra med två

 

Julrim 3:

Långa, korta

Ingen är den andra lik

Tunna, tjocka

Finns nog i din närbutik

 

Julklappsrim tröja

Inte för att slå hål på dina planer eller någonting, men du om du absolut måste köpa någonting så tråkigt som en tröja till någon, se för bövelen till att det är den tuffaste tröjan mänskligheten någonsin har skådat. Se åtminstone till att Arnold Schwarzenegger eller Bruce Springsteen har burit den. Eller i alla fall tagit i den.

Skulle det nu vara så att du inte vill lägga ner en massa tid på att hitta den perfekta tröjan och få Arnold att ta på den så kan du alltid ta en titt på de här julrimmen. Ett julrim kan ju komplettera för en tråkig julklapp.

Om det är så att du har hittat den läckraste och helt perfekta tröjan för en speciell person, då kan du bortse från min förhandskritik och bara läsa julrimmen. För ett julrim ska du väl ha? Det blir ett sådant där speciellt tillägg till en grym julklapp(jag litar på att det är en kanonklapp – trots att det är en tröja). Du får gärna skriva om rimmen, förbättra dem, inspireras av dem eller helt enkelt sno dem rakt av och säga att det är du som har skrivit dem.

Se bara till att ha en bra förklaring redo när personen i fråga själv upptäcker den här sidan.